Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA

FOTO Požar u Istri 'progutao automobil': U njemu bila slovenska obitelj s djecom, spasili ih vatrogasci

Požar automobila
Foto: Vatrogasci Umag
1/7
03.05.2024.
u 15:31

U ovom trenutku nije poznato što je izazvalo ovaj incident, no, srećom, brza reakcija vatrogasaca spriječila je ozbiljnije posljedice.

U petak ujutro, nešto prije 10 sati, na Istarskom Ipsilonu, na izlazu Umag, zapalio se osobni automobil u kojem je bila obitelj iz Slovenije s dvoje djece. Prema izvješću umaških vatrogasaca koji su odmah reagirali na poziv za pomoć, na intervenciju su izašla četiri vatrogasca u tri vozila.

Osobni automobil slovenskih registarskih oznaka potpuno je izgorio. "U osobnom automobilu slovenskih registarskih oznaka nalazili su se roditelji s dvoje djece. Na sreću, svi su prošli dobro", objavili su umaški vatrogasci te podijelili fotografije automobila.

U ovom trenutku nije poznato što je izazvalo ovaj incident, no, srećom, brza reakcija vatrogasaca spriječila je ozbiljnije posljedice. Za sada se istarska policija nije oglasila službenim priopćenjem.

VEZANI ČLANCI:

Požar automobila
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
15:44 03.05.2024.

Toliko o Francuskoj kvaliteti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije